Bouw eindelijk het bedrijf waarvan je altijd hebt gedroomd. 

Maak je bedrijf elke dag een beetje sterker voor je lange termijn succes. 

Iedereen kan een bedrijf starten, maar echt succesvol blijkt lastig.

Veel ondernemers denken dat nieuwe ideeën snel geld opleveren. Maar als ze steeds nieuwe ideeën volgen, gaat hun bedrijf alle kanten op en blijft het succes waar ze op hopen weg.

In 20 jaar heb ik meer dan 100 ondernemers ontmoet. De meesten vinden het moeilijk om hun bedrijf te laten groeien.

Je zou denken dat je veel moet leren om een bedrijf goed te maken. Maar dat is niet altijd zo. Veel succesvolle ondernemers (wereldwijd) hebben geen hoge opleiding. Toch helpen ze veel mensen en verdienen ze veel geld.

Wat is hun geheim? Het is simpel: focus. Zonder focus heb je geen doel. Zonder doel kun je geen echt plan maken.

Stel je voor: je rijdt rond zonder te weten waarheen, hopend op een mooie plek. Misschien vind je die plek, maar meestal niet. Het zou puur toeval zijn.

Maar als je eerst onderzoekt welke plekken er zijn, dan  weet je wat je kunt verwachten. Dan maak je een plan en de kans dat het dan lukt is heel groot. Kom je onderweg een omleiding tegen? Dan rij je gewoon even om, maar je doel verandert niet. En dat is de focus die ik bedoel. 

Voor je bedrijf werkt het ook zo. Je kunt zelf vrij eenvoudig je bedrijf succesvol maken. Je droombedrijf is echt mogelijk, zonder veel geld uit te geven of 25 jaar bezig te zijn. 

Dit is perfect voor mijn hectische schema.

Als freelancer ben ik gewend om alles zelf te moeten uitvogelen, van coderen tot klanten werven. Dit platform gaf me toegang tot cruciale trainingen die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling en zakelijk succes. Dit is perfect voor mijn hectische schema. Thimo legt het heel eenvoudig uit en daardoor krijg ik veel sneller door wat mijn klanten weer zoeken of nodig hebben. Heel fijn.

Tom Brinker, Freelance softwareontwikkelaar
Thimo zijn persoonlijke aanpak.

Ik stond aan het begin van mijn reis om een eigen bedrijf te starten toen ik op dit platform stuitte. De trainingen hebben me voorzien van essentiële kennis over leiderschap en zelfvertrouwen, wat cruciaal is voor elke nieuwe ondernemer. De proefperiode was veelbelovend en de beslissing om te upgraden naar het volledige lidmaatschap was het beste wat ik heb gedaan tijdens mijn opstart. Gezien de waarde van de premium content en Thimo zijn persoonlijke aanpak. Ik raad dit platform ten zeerste aan aan iedereen die zijn zakelijke vaardigheden wil verbeteren.

Sandra Klein, startende ondernemer

Voordelen van een Premium Lidmaatschap

 • Toegang tot exclusieve content:  Krijg toegang tot content die je nergens anders kunt vinden. De nieuwste tips en ideeën die je helpen om te groeien.
 • Online coaching: Krijg online coaching van experts die jou persoonlijk advies geven, zodat je sneller je vraagstukken krijgt opgelost.
 • Speciale gereedschappen: Krijg toegang tot slimme tools die je het nog makkelijker maken, inclusief support om snel te starten.

 • Cursussen en workshops: Leer nieuwe dingen in videolessen die je alleen hier kunt volgen. Bespaar jezelf veel tijd met het zelf uitzoeken.

 • Live-meetings: Waar je alle vragen kunt stellen en waar andere ondernemers je kunnen inspireren met hun vragen en verhaal.

Heb je soms het gevoel dat je wilt stoppen?

Geen paniek, ondernemen is niet altijd leuk. Het is altijd meer werk, het kost altijd meer tijd en geld dan je in eerste instantie denkt. Dat maakt het soms uitzichtloos en juist daarom is een lidmaatschap een slimme keuze.

Uitsluitend voor Premium Leden

Online coaching

Ontvang op maat gemaakte begeleiding om je unieke uitdagingen te overwinnen en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Altijd verbonden

Groei vanaf elke locatie met de gratis en gebruiksvriendelijke mobiele app die je altijd en overal ondersteunt. (iOS en Android)

Exclusieve inhoud

Duik dieper in een onderwerp met content die exclusief is ontworpen voor leden, vol inzichten en tactieken die niet publiekelijk beschikbaar zijn.

Verkooptechnieken

Krijg meer grip op je verkoop met deze verkooptechnieken en sluit meer deals dan ooit tevoren.

Slimme marketing

Ontdek slimme marketingstrategieën die je bedrijf zichtbaar maken en meer klanten opleveren.

Praktische hulpmiddelen

Krijg toegang tot kant-en-klare sjablonen en hulpmiddelen die je tijd besparen en professionaliteit uitstralen.

Website wizard

Creëer moeiteloos een aantrekkelijke, functionele website die bezoekers aantrekt en laat overgaan tot actie.

Netwerk van kansen

Krijg toegang tot een netwerk van gelijkgestemde ondernemers die klaarstaan om samen te werken, te delen en te ondersteunen.

Continue groeien

Als lid heb je toegang tot de nieuwste content en werk je altijd met relevant content die jou en je bedrijf concurrerend houden.

Kies een werkwijze die bij je past.

Het is tijd om de juiste weg te kiezen. Laten we samen een doel zetten en ik beloof je dat ik me even hard ga inzetten om dat doel te behalen als jij.

Als eigenaar van een klein marketingbureau was ik constant op zoek naar manieren om mijn verkoopvaardigheden en die van mijn team te verbeteren. Ik kwam Thimo tegen op LinkedIn en ontdekte zo die uitgebreide platform. Deze online trainingen hebben niet alleen onze verkoopstrategieën versterkt, maar ook ons zelfvertrouwen een boost gegeven. Dankjewel Thimo.

Jolanda Vermeulen, Eigenaar van een lokaal marketingbureau

Mijn missie

Mijn naam is Thimo Sonius en mijn missie is om ondernemers en bedrijven verder te helpen met het bereiken van hun doelen en dromen. Ik weet met mijn 20+ jaar ervaring als ondernemer dat ondernemen ontzettend zwaar kan zijn. Dat je soms geen idee meer hebt waar je moet beginnen om al het werk klaar te krijgen. Zoveel mogelijkheden alleen je hebt maar zoveel tijd en geld beschikbaar. Opgeven is natuurlijk geen optie.

Ik weet dat als je voldoende nieuwe klanten krijgt, voldoende omzet en een beetje slimme software inzet, dat je genoeg kunt verdienen om een leuk bedrijf te hebben. Dat je kunt doorgroeien zakelijk maar ook een goede balans kunt vinden met je privé.

Laat mij je helpen op de momenten dat jij het nodig hebt. Met een online training, coaching of een bootcamp waarin we een korte periode flinke stappen maken. 

Veel Gestelde Vragen over het Lidmaatschap

Wat krijg ik met het lidmaatschap?

Je krijgt toegang tot het 360-platform. Hier vind je alle trainingen, downloads en extra tips die je gaan helpen. Ook voor online coaching moet je hier zijn.

Wat kost het lidmaatschap?

Het lidmaatschap kun je per maand, per 3 maanden of per 12 maanden kiezen en betalen. Het bedrag zie je in de tabel onderaan de pagina en op de betaalpagina.

Kan ik op elk moment stoppen?

Ja, je kunt op elk moment besluiten om te stoppen. Je krijgt geen geld terug als je tussentijds opzegt.

Hoe kan ik betalen?

Je betaalt eenvoudig online met bijvoorbeeld iDeal, Creditcard, Bancontact of Apple Pay. Als je per factuur wilt betalen, stuur dan een berichtje naar mail@360start.nl, dan regelen we dit voor je. Na het verwerken van de betaling krijg je toegang.

Krijg ik hulp als ik problemen heb?

Ja, het platform is 24/7 toegankelijk en we zijn er altijd om je te helpen. Reken op een reactietijd van maximaal 1-2 dagen, maar meestal reageren we veel sneller, ook in het weekend!

Hoeveel soorten lidmaatschappen zijn er?

Er is slechts één lidmaatschap. Je kiest of je per maand, per kwartaal (3 maanden) of per jaar betaalt. Na betaling kun je direct van start. Je ontvangt automatisch de inloggegevens per e-mail.

Wat houdt de coaching in?

Je krijgt coaching op maat. Dat betekent dat je online je vragen kunt stellen en wij je daarbij zo goed mogelijk gaan helpen of doorverwijzen naar een expert als dat nodig is. Deze coaching is volledig besloten; niemand zal weten of zien dat jij deze vragen stelt. Dit is een zeer waardevol onderdeel van het lidmaatschap.

Gaat de prijs elk jaar omhoog?

Nee, je bent momenteel een van de eersten, waardoor je profiteert van een extra scherp tarief. Zolang je lid blijft, zal het tarief niet verhoogd worden voor jou.

Premium Lidmaatschap

Veilige keuze

1 maand

49,-

20,-

Na de 1e maand 49,- euro
 • Toegang tot 12 unieke video workshops
 • Toegang tot slimme tools & tips
 • Online coaching
 • Live Q&A met Thimo
Probeer 1 maand voor € 20,-
1e maand slechts € 20,- daarna betaal je € 49,- per maand. Upgraden kan altijd.

3 maanden

147,-
117,-
30 euro voordeel
 • Toegang tot 12 unieke video workshops
 • Toegang tot slimme tools & tips
 • Online coaching
 • Live Q&A met Thimo
 68% koos deze optie 

1 jaar

588,-
 300,-
288,- euro voordeel
  • Toegang tot 12 unieke video workshops
  • Toegang tot slimme tools & tips
  • Online coaching
  • Live Q&A met Thimo

  BONUS: Welkomstcadeau thuisgestuurd t.w.v. € 175,-

Elk lidmaatschap krijgt de gratis app 

Volg een training onderweg, stel vragen en deel je mening.